foto

Ralph Cotterill

  • nar. 1932
    Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 The Broken Shore (TV film)
2011 The Moment
2007 Prosincoví kluci
2005 Proposition
1996 Whipping Boy
1995 The Beat Manifesto
1993 Bubák Bubby
Obchod se zločinem (TV film)
This Won't Hurt a Bit
1989 Potíže v ráji (TV film)
1988 Míle za čtyři (TV film)
Rikky a Pete
Sons of Steel
To Make a Killing
1987 I've Come About the Suicide (TV film)
Kvílení vlkodlaků 3
Lehká jízda
Pravá ruka
1986 Modrý blesk (TV film)
Můj bratr Tom (TV film)
Shark's Paradise (TV film)
1985 Burke & Wills
1984 Kde sní zelení mravenci
Starship
1983 City's Edge, The
Going Down
1981 Alison's Birthday
Hoodwink
Mučedník smrti
Prisoners
1980 The Chain Reaction
1978 Modrá ploutev
1977 Journey Among Women
1976 Deathcheaters
1974 Essington (TV film)

TV seriály

1997 Oddělení vražd (TV seriál)
1994 A Country Practice (TV seriál)
1990 Ultraman: Towards the Future (TV seriál)
1988 Nulová šance (TV seriál)
1986 The Flying Doctors (TV seriál)
1984 Boy in the Bush (TV seriál)
Last Bastion, The (TV seriál)
1981 Punishment (TV seriál)
1980 Timeless Land, The (TV seriál)
Water Under the Bridge (TV seriál)
1979 Patrol Boat (TV seriál)
1977 Chopper Squad (TV seriál)
1975 King's Men (TV seriál)
Shannon's Mob (TV seriál)
1964 Oddělení vražd (TV seriál)

Dokumentární

1978 Hospitals Don't Burn Down

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace