foto

Syd Brisbane

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Knife Salesman
2014 Agrese
Fell
2012 Pohřbeni zaživa (TV film)
2007 Boxing Day
Let Me Not
2006 BoyTown
2005 Heartbreak Tour (TV film)
Little Oberon (TV film)
2004 Báječný den
Under the Radar
2001 Silent Partner
1998 Dead Letter Office
1997 Epsilon
Líbej nebo zabij
1994 Tuláci (TV film)
1993 Bubák Bubby
Mezi kladivem a kovadlinou
1992 Tracks of Glory (TV film)
1990 Hlubiny srdce (TV film)
Struck by Lightning

TV seriály

2019 Bloom (TV seriál)
The Memory Box (E01)
Upright (TV seriál)
2016 Wentworth (TV seriál)
Smitten (S04E10)
2014 Nejhorší rok mého života (TV seriál)
Wentworth (TV seriál)
Metamorphosis (S02E07)
2013 Mr. and Mrs. Murder (TV seriál)
Nowhere Boys (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Případy doktora Bleika (TV seriál)
If the Shoe Fits (S01E06)
Upper Middle Bogan (TV seriál)
2012 Conspiracy 365 (TV seriál)
2011 Laid (TV seriál)
2007 City Homicide (TV seriál)
2003 McLeodovy dcery (TV seriál)
Žrádlo pro psy (S03E07)
2002 MDA (TV seriál)
2001 Horace & Tina (TV seriál)
Náš tajný život (TV seriál)
Shock Jock (TV seriál)
The Saddle Club (TV seriál)
1998 Ranaři (TV seriál)
1997 My jsme andělé (TV seriál)
1995 Correlli (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky