foto

Georgij Šengelija

  • nar. 11.5.1960 (59 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Parallelnyje miry
2008 Agentstvo "Mečta" (TV film)
2006 Fleš.ka
2001 Musorščik
1998 Klassik
1995 Jechaj!
1993 Strelec něprikajannyj
1992 Meňaly
1990 Naša dača

Dokumentární

2008 Planeta Pravoslavija (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2001 Musorščik

Scenáristická filmografie

Filmy

1998 Klassik

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace