foto

Jelena Poljakova

  • nar. 2.8.1979 (41 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Glavnyj grek Rossijskoj Imperii
Krasnaja lenta (TV film)
2011 Generation P
2009 Krasnyj lotos
2008 Agentstvo "Mečta" (TV film)
Vsjo mogut koroli
2007 Forsaž Da Vinči
Medvěžja ochota
2006 Dikari
2005 Mužskoj sezon. Barchatnaja revolucija
Parnikovyj effekt
Státní rada
2004 Dněvnoj predstavitěl
Proščajtě, doktor Frejd!
2002 Žizň zabavami polna
2001 Lavina

TV seriály

2020 Smerť v objektive (TV seriál)
Myšelovka (E01)
Stažjory (TV seriál)
2019 Tajna posledněj glavy (TV seriál)
2018 Anatomija ubijstva (TV seriál)
Ubijstvennaja spravedlivosť (S01E02)
Kanceljarskaja krysa (TV seriál)
2017 Otěl sčastlivych serděc (TV seriál)
Salsa (TV seriál)
Tot kto čitajet mysli (TV seriál)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Štolman (E28)
Kňaz (E27)
Aděpty (E26)
další epizody (23)
Medsestra (TV seriál)
Vižu - znaju (TV seriál)
2015 Opasnoje zablužděnije (TV seriál)
2014 Legavyj 2 (TV seriál)
Test na beremennosť (TV seriál)
Ženščiny na grani (TV seriál)
Prizraki prošlogo. 2 časť (E26)
Prizraki prošlogo. 1 časť (E25)
Polnyj nol (E24)
další epizody (14)
2013 Ženščiny na grani (TV seriál)
Princessa i drakon (E12)
Orudije suďby (E10)
Blagodětěl (E09)
další epizody (11)
2012 Legavyj (TV seriál)
2010 Něbo v ogně (TV seriál)
2009 Pravila ugona (TV seriál)
2007 Vorotily (TV seriál)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Dolg samuraja (S04E09)
Koněc světa (S04E07)
2006 9 mesjacev (TV seriál)
2005 Sčastlivyj (TV seriál)
2004 Krasnaja ploščaď (TV seriál)
Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Něsekretnyje materialy (S03E02)
2003 Taxist (TV seriál)
2002 Kamenskaja (TV seriál)
Za vsjo nado platit' (S02E04)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Ty jego ljubila?

Producentská filmografie

Filmy

2019 Ty jego ljubila?

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Tajny gospoži Kirsanovoj (TV seriál)
Dama v fioletovoj šljape (E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky