foto

Uta Briesewitz

  • nar. Leverkusen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Hříčky přírody
2011 Arthur
2010 Vanishing on 7th Street
2009 Washingtonienne (TV film)
2007 Neuvěřitelný život rockera Coxe
Životní poslání
2006 Sixty Minute Man (TV film)
Televizní hrátky
2003 Bez domova (TV film)
2002 Pronásledovaná
XX/XY
2001 Seven and a Match
Vražedná terapie
1999 Falešná láska
1998 Getting Personal
Příští stanice Ráj

TV seriály

2015 Huangovi v Americe (TV seriál)
Miracle on Dead Street (S02E05)
Pilot (S01E01)
Komplikace (TV seriál)
Pilot (E01)
Weird Loners (TV seriál)
2013 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Na životě nezáleží (S06E09)
2012 Ben a Kate (TV seriál)
2011 Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Ještě, pane Dreckere (S03E04)
2010 Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Jsme si kvit (S02E10)
Jsem alergen (S02E09)
Třetí meta (S02E08)
další epizody (8)
2009 Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Péro a sen (S01E10)
To je Amerika (S01E09)
Je to protetický (S01E08)
další epizody (9)
Tara a její svět (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2007 John ze Cincinnati (TV seriál)
His Visit: Day One (E01)
2006 Povolání: Zloděj (TV seriál)
What About Brian (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2004 LAX (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Hamsterdam (S03E04)
Padlí vojáci (S03E03)
Když dovolíš (S03E02)
další epizody (4)
2003 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Přístav v bouři (S02E12)
Divoké sny (S02E11)
Varování před bouřkou (S02E10)
další epizody (12)
2002 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Rozsudek (S01E13)
Úklid (S01E12)
Hon (S01E11)
další epizody (13)
1999 Undressed (TV seriál)

Dokumentární

1998 Baby, It's You
1985 American Masters (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2020 The Wheel of Time (TV seriál)
2019 Stranger Things (TV seriál)
Kapitola šestá: E Pluribus Unum (S03E06)
Kapitola pátá: Armáda (S03E05)
2018 Půjčovna masa (TV seriál)
V osidlech noci (S01E08)
Nepravý muž (S01E05)
Tady a teď (TV seriál)
If a Deer Sh*ts in the Woods (E03)
It’s Coming (E02)
The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
What Big Ideas (S02E04)
Tohle jsme my (TV seriál)
Až přijde ten den (S02E13)
Westworld (TV seriál)
Kiksuya (S02E08)
Jessica Jones (TV seriál)
AKA Playland (S02E13)
2017 Iron Fist (TV seriál)
Leknín utržený pod listem (S01E05)
Marvel's The Defenders (TV seriál)
Take Shelter (E05)
The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
What Kind of Bad? (S01E05)
Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Srdeční záležitost (S01E12)
Pod černou vlajkou (TV seriál)
Kruh se uzavírá (S04E08)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Komplet bobr, poloviční Snickers (S05E07)
2016 Tohle jsme my (TV seriál)
Výlet (S01E09)
Ničemové (TV seriál)
Hat (E05)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Pablo a Jessica (S02E11)
Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #36: If You Can't Stand the Heat, You're Cooked (S02E10)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Thirty-Six (S02E14)
Chapter Thirty-Three (S02E11)
The 100 (TV seriál)
Stealing Fire (S03E09)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Ty hajzle (S04E06)
2015 Agent X (TV seriál)
Jessica Jones (TV seriál)
AKA Mám depku (S01E11)
UnREAL (TV seriál)
Wife (S01E04)
Mother (S01E03)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Thirty (S02E08)
Chapter Seventeen (S01E17)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Nenuť mě si pro tebe dojít (S03E12)
Nešika (TV seriál)
Reality Does Not Bite (S05E10)
Say No to the Dress (S05E09)
2014 Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Two (S01E02)
The 100 (TV seriál)
Bodyguard of Lies (S02E14)
Profesionální lháři (TV seriál)
Protiútok (S03E07)
Nešika (TV seriál)
Over the Hump (S04E19)
Girl Rules (S04E18)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Rána do hrudníku (S01E02)
Zajatci předměstí (TV seriál)
The Wishbone (S02E05)
2012 Tráva (TV seriál)
Pokud vše půjde hladce (S08E11)
2011 Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Mládí vpřed (S03E06)
Sladký koule (S03E02)
2010 Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Zpívej, Rayi (S02E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky