foto

Anatolij Sachno

  • nar. 17.1.1968 (53 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2013 Sosedi po razvodu (TV film)
2012 Eto moja sobaka (TV film)
2011 Sročno išču muža (TV film)
2009 Krasnyj lotos
2008 Arfa dlja ljubimoj (TV film)
Učitěl muzyki (TV film)

TV seriály

2018 Znaj našich (TV seriál)
2017 Mama dlja Snihuroňky (TV seriál)
2015 Mamočki (TV seriál)
Něpodkupnyj (TV seriál)
2014 Meteorit (TV seriál)
2013 Daša (TV seriál)
Dva Ivana (TV seriál)
Partija dlja čempionki (TV seriál)
Srazu posle sotvorenija mira (TV seriál)
2012 Smerť špionam. Lisja nora (TV seriál)
Smerť špionam. Udarnaja volna (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky