foto

Jevgenij Ganělin

  • nar. 19.1.1959 (61 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Špion №1
2017 Rassvet na Santorini (TV film)
2014 Zoloto
2010 Demon i Ada
2008 Bezumnyj nojabr
1996 Rasputin (TV film)
1993 Tiché stránky
1988 Kriminalnyj talant (TV film)
1986 Podsudimyj
1985 Podvig Oděssy

TV seriály

2018 Morskije ďjavoly. Rubeži rodiny (TV seriál)
Žemčužina iz kosmosa (E20)
2017 Morskije ďjavoly. Severnyje rubeži (TV seriál)
Čužije sredi svoich (E08)
Čužoje lico (TV seriál)
Na krugi svoja (E10)
Častnaja sobstvennosť (E09)
Virtualnyje děňgi (E07)
další epizody (7)
2015 Belaja strela. Vozmezdije (TV seriál)
2014 Ljubiť nělzja něnaviděť (TV seriál)
2013 Krik sovy (TV seriál)
2012 Inspektor Kuper (TV seriál)
Nočnyje lastočki (TV seriál)
2011 Tajny sledstvija (TV seriál)
Poputčik (S09E06)
2010 Vojennaja razvedka (TV seriál)
2007 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Ledovoje poboišče (S02E01)
2006 Situacija 202 (TV seriál)
Viking (TV seriál)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 10 (S09E10)
2005 Morskije ďjavoly (TV seriál)
Podljodnyj lov (S01E01)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 9 (S07E09)
Episode 7 (S07E07)
Episode 6 (S07E06)
2003 Mangust (TV seriál)
Kameň Rjurika (S01E07)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky