foto

Kirby Dick

  • nar. 23.8.1952 (68 let)
    Tucson, Arizona, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 V záběru

Dokumentární

2021 Allen vs. Farrow (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2020 Ze záznamu
2018 Byznys se zdravím
2015 Lovný revír
2012 Neviditelná válka
2009 Outrage
2006 This Film Is Not Yet Rated

Herecká filmografie

Producentská filmografie

Dokumentární

2020 Ze záznamu

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2005 Twist of Faith

Host

TV pořady

2013 85. Annual Academy Awards (TV pořad)
2012 The Jeff Probst Show (TV pořad)
2005 The Young Turks (TV pořad)