foto

Vincent Solignac

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Case départ
Le bon samaritain (TV film)
À la recherche du temps perdu (TV film)
2010 Paul et ses femmes (TV film)
2007 Dětství
2005 Babička na plný úvazek (TV film)
2004 Korsický případ
2003 Le Dirlo: Lucie (TV film)
Par amour
Poulet cocotte
2001 Thérèse et Léon (TV film)
2000 Le bimillionnaire (TV film)
Passage interdit (TV film)
1999 Já za to nemůžu
1998 Femme de l'italien, La
1997 Bob Million (TV film)
1996 Passage à l'acte
Povolání: Učitel
1995 Le fils de Paul (TV film)
1994 Jeanne la Pucelle I - Les batailles
Jeanne la Pucelle II - Les prisons
1990 Lacenaire
1989 Letní hra
1987 Bolest lásky
1985 Anniversaire de Georges, L'
Mariage du siècle, Le
Pactole, Le
Pekelný vlak
Umírá se jen dvakrát
1984 Rozhodčí

TV seriály

2018 Nu (TV seriál)
2009 Au siècle de Maupassant: Contes et nouvelles du XIXème siècle (TV seriál)
Profil zločinu (TV seriál)
Derrière le masque (S01E06)
2007 Pátrací oddělení (TV seriál)
Apparences (S02E01)
2006 Nevyjasněné úmrtí (TV seriál)
2005 Commissaire Cordier (TV seriál)
2003 Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
2002 Případy sestry Terezy (TV seriál)
S.O.S. 18 (TV seriál)
2001 Fabien Cosma (TV seriál)
2000 B.R.I.G.A.D. (TV seriál)
Ženská spravedlnost (TV seriál)
1998 Louis la Brocante (TV seriál)
1997 Homme en colère, Un (TV seriál)
Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1996 L'allée du roi (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)
1989 Les jupons de la révolution (TV seriál)
Navarro (TV seriál)
1988 Haute tension (TV seriál)
1986 Ami Maupassant, L' (TV seriál)
1985 Châteauvallon (TV seriál)
1984 Mistral's Daughter (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Le bon samaritain (TV film)
2009 Jamais 2 sans 3 (TV film)
Zabijácké včely (TV film)
2007 La Lance de la destinée (TV film)
2006 Du goût et des couleurs (TV film)
Hé M'sieur! - Des yeux pour entendre (TV film)
2003 Le Dirlo: Lucie (TV film)
Poulet cocotte
2002 Source des Sarrazins, La (TV film)
2001 Double emploi (TV film)
2000 Passage interdit (TV film)
1997 Bob Million (TV film)

TV seriály

2013 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Tři výstřely (S05E08)
Přesun (S05E06)
2012 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Návštěvník (S04E07)
2011 Sparrowhawk (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2003 Poulet cocotte

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky