foto

Jason Done

  • nar. 5.4.1973 (46 let)
    Salford, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Closets
2002 King and Us, The (TV film)
Murder (TV film)
1999 The Passion (TV film)
1998 Lazebník sibiřský
Merlin (TV film)
1996 Anglický pacient
1995 Blood and Peaches (TV film)

TV seriály

2018 The Innocents (TV seriál)
2016 Paranoid (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (4)
2014 Naše zoo (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Prey (TV seriál)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Nemejští lvi 2 (S08E04)
Nemejští lvi 1 (S08E03)
2012 Secret State (TV seriál)
2007 Inspector George Gently (TV seriál)
2006 Waterloo Road (TV seriál)
2005 Zlatá hodina (TV seriál)
2004 Conviction (TV seriál)
Moře duší (TV seriál)
No Angels (TV seriál)
2003 Burn It (TV seriál)
2001 Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
Body (E10)
In Deep (TV seriál)
1997 Where the Heart Is (TV seriál)
Wokenwell (TV seriál)
1995 Fist of Fun (TV seriál)
1994 Class Act (TV seriál)
Once Upon a Time in the North (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Loose Women (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace