foto

Casey Ruggieri

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Tales of Halloween
2014 Zmizelá
2012 The Garlock Incident
2010 A Numbers Game

TV seriály

2019 S.W.A.T. (TV seriál)
Day of Dread (S02E21)
2013 Kroll Show (TV seriál)
Profesionální lháři (TV seriál)
www.damonovydeti.org (S02E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace