foto

André Barsacq

  • nar. 1909
    Feodosija, Krym, Ruské impérium
  • zem. 1973
    Paříž, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1974 Oiseaux de la lune, Les (TV film)
1973 David, la nuit tombe (TV film)
1968 L'idiot (TV film)
1967 Le roi cerf (TV film)
1964 Château en Suede (TV film)
1952 Rideau rouge, Le

Scenáristická filmografie

Filmy

1968 L'idiot (TV film)
1952 Rideau rouge, Le

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace