foto

Richard Rankin

  • nar. 4.1.1983 (34 let)
    Rutherglen, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Dokonalý šéf
2008 Taggart: Dlužní úpis (TV film)

TV seriály

2017 The Replacement (TV seriál)
The Last Kingdom (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
2016 Thirteen (TV seriál)
Cizinka (TV seriál)
Vážka v Jantaru (S02E13)
2015 Americká odysea (TV seriál)
From Darkness (TV seriál)
2014 The Crimson Field (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2012 The Syndicate (TV seriál)
2009 Burnistoun (TV seriál)
Old Guys, The (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace