foto

Dorothea Schenck

  • nar. 25.9.1971 (47 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Das schaffen wir schon
2015 Bloß kein Stress (TV film)
2011 Der Weihnachtsmuffel (TV film)
2008 Italien im Herzen (TV film)
2006 Pod bílými plachtami: Štěstí na horizontu
2002 Edgar Wallace - Die vier Gerechten (TV film)
1999 Die Handschrift des Mörders (TV film)
1995 Mraky na obzoru (TV film)
Der Rand (studentský film)

TV seriály

2006 Červené růže (TV seriál)
2004 Unter weissen Segeln (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1997 Neues aus Büttenwarder (TV seriál)
Park Hotel Stern (TV seriál)
1996 Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
Zwei zum Verlieben (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Der König (TV seriál)
1993 Happy Holiday (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace