foto

Louise Rose

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Dorian Gray
2006 Life and Lyrics

TV seriály

2010 Luther (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Law & Order: UK (TV seriál)
Sacrifice (S02E04)
2008 Moving Wallpaper (TV seriál)
2003 The Afternoon Play (TV seriál)
1997 Dream Team (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace