foto

Alec Gray

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Dortíková mise (TV film)
2010 Dad's Home (TV film)
2007 Backyards & Bullets (TV film)
2006 Berlínské spiknutí

TV seriály

2014 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Děkuji (S07E10)
Nesnáším loučení (S07E04)
2013 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Radioaktivita (S06E10)
Večer (S06E07)
2012 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Čas pro jakoukoli změnu (S05E01)
2011 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Až zemřu já... (S04E12)
Měsíc umí všechno (S04E06)
Jsem naživu a v jednom ohni (S04E04)
2009 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Na druhé straně není nic (S02E12)
Šílenství (S02E11)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Staneš se mou smrtí (S01E12)
Nechci to slyšet (S01E10)
Čtvrtý muž v ohni (S01E08)
další epizody (4)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Rvačka (S04E10)
2005 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Kancl (TV seriál)

TV pořady

1995 MADtv (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace