foto

Alec Gray

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Dortíková mise (TV film)
2010 Dad's Home (TV film)
2007 Backyards & Bullets (TV film)
2006 Berlínské spiknutí

TV seriály

2014 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Děkuji (S07E10)
Nesnáším loučení (S07E04)
2013 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Radioaktivita (S06E10)
Večer (S06E07)
2012 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Čas pro jakoukoli změnu (S05E01)
2011 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Až zemřu já... (S04E12)
Měsíc umí všechno (S04E06)
Jsem naživu a v jednom ohni (S04E04)
2009 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Na druhé straně není nic (S02E12)
Šílenství (S02E11)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Staneš se mou smrtí (S01E12)
Nechci to slyšet (S01E10)
Čtvrtý muž v ohni (S01E08)
další epizody (4)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Rvačka (S04E10)
2006 Kancl (TV seriál)
Vemte dceru do práce (S02E18)
2005 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Máš padáka (S02E05)

Host

TV pořady

1995 MADtv (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky