foto

Emily Hamilton

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Perfect Life
2008 Obscenita - Příběh Mary Whitehouseové (TV film)
2006 Sahibka
2003 Matka Tereza - Pero v Boží ruce (TV film)
Pohádka mého života (TV film)
2001 He Died with a Felafel In His Hand
Phoenix Blue
2000 David Copperfield (TV film)
1999 Nancherrow (TV film)
1997 Ruby Ring, The (TV film)
1996 Girl, The (TV film)
Září (TV film)
1995 Pronásledovaný

TV seriály

2009 Královna (TV seriál)
2008 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt na gilotině (S10E07)
2005 Casualty @ Holby City (TV seriál)
2002 As If (TV seriál)
2000 Headless (TV seriál)
Urban Gothic (TV seriál)
1999 Always and Everyone (TV seriál)
1998 City Central (TV seriál)
Verdict (TV seriál)
1997 Grand, The (TV seriál)
Holding On (TV seriál)
1996 Hetty Wainthropp Investigates (TV seriál)
1995 The Buccaneers (TV seriál)
1994 Capital Lives (TV seriál)
Chandler & Co (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace