foto

Ian Hughes

  • nar. 8.4.1969 (50 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Pán prstenů: Návrat krále
2001 He Died with a Felafel In His Hand
1999 I'll Make You Happy
1997 Memory & Desire
Obnažené ženy mluví o svém životě
1993 Desperate Remedies

TV seriály

2018 The Alienist (TV seriál)
Many Sainted Men (E07)
2017 Power Rangers Ninja Steel (TV seriál)
2014 Vraždy v Brokenwoodu (TV seriál)
2011 Nothing Trivial (TV seriál)
2008 Power Rangers Jungle Fury (TV seriál)
2003 Power Rangers Ninja Storm (TV seriál)
2001 Xena (TV seriál)
Pošlete klony (S06E16)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Duggan (TV seriál)
1996 City Life (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Callisto (S01E22)
Černý vlk (S01E11)
1995 Herkules (TV seriál)
1992 Shortland Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace