foto

Robin Becker

  • nar. 1.6.1990 (29 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Ett enklare liv (TV film)
Polizeiruf 110 - Keiner schreit! (TV film)
2007 Tatort - Unter uns (TV film)
2006 Pik a Amadeus (TV film)
2005 Was heißt hier Oma! (TV film)
2003 Die Wachmänner (TV film)
2001 Berlin Is In Germany

TV seriály

2010 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Hannahs Geständnis (S10E07)
2006 Kobra 11 (TV seriál)
Drsná podmínka (S10E14)
2005 Zack! Comedy nach Maß (TV seriál)
2004 Stefanie - nový začátek (TV seriál)
2002 Comedy Kids (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1999 Herzschlag - Das Ärzteteam Nord (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

1995 Musik für Sie (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace