foto

Marie-Gaëlle Cals

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 La Vie Pure
2008 French Film
2007 Kandidát
Les Yeux bandés
2004 Velká role
2002 Pan Batignole

TV seriály

2018 Un si grand soleil (TV seriál)
2014 Pátrací oddělení (TV seriál)
Balle à blanc (S08E10)
2007 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
Un flic (TV seriál)
2004 Le proc (TV seriál)
1999 Chasseurs d'écume (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace