foto

Kerry Fox

  • nar. 30.7.1966 (53 let)
    Wellington, Nový Zéland

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Dust Devil (1992)

    - Původně chtěl režisér Richard Stanley obsadit do role Wendy herečku Kerry Fox, ale producenti nebyli s jeho rozhodnutím spokojeni. Stejná situace se opakovala s jeho druhým návrhem, Stacey Travis. Nakonec se naposlední chvíli dohodli na kompromisu, tedy Chelsea Field. (Cheeker)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Baghdad in My Shadow
Little Joe
Top End Wedding
2017 Mayhem
2016 Brakes
Zkouška
2015 Downriver
V mužském objetí
Švadlena
2014 Patrikův den
Válečný manuál
2013 Popelka v pasti
2012 Mental
Pan Pip
2011 Hořící muž
Nezvaní hosté
2009 Bouře
Jasná hvězda
2008 Jedno jako druhý
Zabití Thomase Hurndalla (TV film)
2007 Terapie jinak
The Ferryman
2006 Nostradamus (TV film)
2005 Footprints in the Snow (TV film)
2004 Bořek stavitel: Pod sněhem (TV film)
2003 So Close to Home
Zjevení
2002 Černí a bílí
2001 Intimita
Úkol zabít
1999 Cestou lvů
Fanny and Elvis
Nejtemnější světlo
Thinking About Sleep
1998 Sound of One Hand Clapping, The
Tajemství krokodýlů
1997 Vítejte v Sarajevu
Zahrada k pověšení
1995 Krátká romance (TV film)
Saigon Baby
Vesnická aféra (TV film)
1994 Country Life
Mělký hrob
Nákaza
1993 Friends
1992 Poslední dny v Chez Nous
Potopení lodi Rainbow Warrior
1990 Anděl u mého stolu

TV seriály

2018 The Split (TV seriál)
Episode 3 (E03)
The Woman in White (TV seriál)
Wanted (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Episode 4 (S03E04)
další epizody (6)
2017 Smrt v ráji (TV seriál)
The Impossible Murder (S06E03)
2016 National Treasure (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
2014 Glue (TV seriál)
The Crimson Field (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2013 Sex & Violence (TV seriál)
2012 Falcón (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Tajemný jezdec (S15E01)
2011 Cloudstreet (TV seriál)
Vera (TV seriál)
Little Lazarus (S01E04)
2004 Vraždy v muzeu (TV seriál)
2003 40 (TV seriál)
1996 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Last Respects (S07E02)
1993 Mr. Wroe's Virgins (TV seriál)
1989 Night of the Red Hunter (TV seriál)

Dokumentární

1988 The Decline of Western Civilization Part II: The Metal Years

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace