foto

Domenico Procacci

  • nar. 8.2.1960 (60 let)
    Bari, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 Cetto c'è senzadubbiamente
2018 Contromano
La prima pietra
Made in Italy
Pásovcovo proroctví
2017 Dove cadono le ombre
Profesoři zločinu: Masterclass
Profesoři zločinu: Velké finále
Příběhy lásky, které se nehodí do tohoto světa
2016 Sole, cuore, amore
2015 L'Oriana
Mia madre
2014 Profesoři zločinu
Una donna per amica
2013 Charlieho země
L'ultima ruota del carro
Mi rifaccio vivo
2012 Diaz: Neuklízej tu krev
La scoperta dell'alba
Magnifica presenza
Reality Show
The King Is Dead!
Tutto tutto niente niente
2011 Gli sfiorati
Krevní odpuštění
La vita facile (TV film)
Máme papeže!
Poslední člověk na zemi
Qualunquemente
2010 Barneyho ženy
Neřízené střely
Pašije
Polib mě ještě
Stopover
2009 Cosmonauta
Lo Spazio bianco
Passato è una terra straniera, Il
2008 Bezvadný den
Gomora
Klidný chaos
Lekce 21
Sedm životů
Treni strettamente riservati
2007 Dr. Plonk
Hedvábná cesta
La giusta distanza
Nech to být, Johnny!
2006 Deset kánoí
Fascisti su Marte
La Terra
Rodinný přítel
2005 La guerra di Mario
Orizzonte degli eventi, L'
Tickets
2004 Ani osud
Eros
Následky lásky
Ogni volta che te ne vai
První láska
Radio Alice
Tom White
2003 Alexandřin plán
B.B. e il cormorano
Ora o mai più
Ricordati di me
Segreti di stato
Volnost
2002 Balzamovač
Da zero a dieci
Respiro
Stopař
Velocità massima
2001 Banka
Dust
He Died with a Felafel In His Hand
L'ultimo bacio
Samsara
Tmavomodrý svět
Tú qué harías por amor
2000 Fughe da fermo
Il Partigiano Johnny
Lupo mannaro
Opičí maska
1999 Come te nessuno mai
Le monde à l'envers
Spank
1998 A je to
Dance Me to My Song
La Patinoire
Radiofreccia
Stanza dello scirocco, La
1997 Epsilon
Le mani forti
1996 Correre contro
Il cielo è sempre più blu
Tichý pokoj
1995 Guiltrip
1994 Jako dva krokodýlové
1993 Bubák Bubby
Život a neobyčejná dobrodružství vojáka Ivana Čonkina
1992 Bionda, La
La corsa dell'innocente
1990 Nádraží
1989 Nulla ci può fermare
1987 Il grande Blek
1929 Prapancha Pash

TV seriály

2020 Luna Nera (TV seriál)

Dokumentární

2019 Bellissime
2011 Black Block
2008 Gomorra, cinque storie brevi
2007 In Prison My Whole Life
Ragioni dell'aragosta, Le
2001 Super 8 Stories By Emir Kusturica
2000 Calle 54

Herecká filmografie

Host

TV pořady

2008 Evropské filmové ceny 2008 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky