foto

Matthias Friedrich

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Hollywoodtürke
2009 Ďábel se třemi zlatými vlasy (TV film)
2007 Karl-May-Spiele: Winnetou I (TV film)
2005 Berlin Nights
2004 Not a Lovestory
2003 Nejlepší z gladiátorů (TV film)
2001 Monstrum, Das
1997 Život - stavba povolena
1992 Kinderspiele

TV seriály

2006 Kobra 11 (TV seriál)
Není cesty zpátky (S10E01)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1978 Ausgerissen! Was nun? (TV seriál)
1975 PS - Geschichten ums Auto (TV seriál)

Dokumentární

2012 Vom Reich zur Republik - Reichsgründung/Die nervöse Großmacht (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace