foto

Matthias Friedrich

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Hollywood Türke
2009 Ďábel se třemi zlatými vlasy (TV film)
2007 Karl-May-Spiele: Winnetou I (TV film)
2005 Berlin Nights
2004 Not a Lovestory
2003 Nejlepší z gladiátorů (TV film)
2001 Monstrum, Das
1997 Život - stavba povolena
1992 Kinderspiele

TV seriály

2006 Kobra 11 (TV seriál)
Není cesty zpátky (S10E01)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1978 Ausgerissen! Was nun? (TV seriál)
1975 PS - Geschichten ums Auto (TV seriál)

Dokumentární

2012 Vom Reich zur Republik - Reichsgründung/Die nervöse Großmacht (TV film)

Scénografická filmografie

Filmy

2009 Bei uns und um die Ecke (TV film)
2007 Sieben Tage Sonntag

TV seriály

2019 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Verzockt (S18E22)
Tief im Herzen (S18E21)
Ranya (S18E20)
další epizody (5)
2018 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die falsche Muse (S18E14)
2017 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der kleine Zeuge (S17E05)
Das genetische Limit (S17E04)
Der einzige Ausweg (S17E03)
další epizody (7)
2016 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Strahl (S16E17)
Der Kanal (S16E16)
Kein Platz für Moral (S16E15)
další epizody (12)
2015 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Doppelmord (S15E12)
Der dunkle Feind (S15E11)
Lügen (S15E04)
další epizody (13)
2014 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Made in Bangladesh (S14E06)
Mister Green (S14E05)
Allein gegen die Mafia (S14E04)
další epizody (9)
2013 SOKO: Der Prozess (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Letzter Wille (S13E10)
Messezeiten (S13E09)
Klassenclown (S13E08)
další epizody (5)
2012 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Tote im Wald (2) (S11E24)
Die Tote im Wald (1) (S11E23)
Stilbruch (S11E22)
další epizody (6)
2011 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Quarantäne (S10E29)
Gefangen (2:2) (S10E27)
Gefangen (2:1) (S10E26)
další epizody (5)
2010 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Swinging Leipzig (S10E19)
Mord am Telefon (S10E17)
Luftnummer (S10E14)
další epizody (7)
2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Im Schafspelz (S09E09)
Spuren lügen nicht (S09E08)
Aysha (S09E07)
další epizody (11)
2008 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Zeuge der Anklage (S08E08)
Maskenball (S08E07)
Bernie (S08E06)
další epizody (11)
2007 Ein Fall für Nadja (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Happy End (S07E05)
Bodyguard (S07E04)
Reinen Herzens (S07E03)
2006 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Flucht aus Santo Domingo (2) (S06E20)
Flucht aus Santo Domingo (1) (S06E19)
Glaubenskrieger (S06E17)
další epizody (12)
2005 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Japaner (S05E23)
Vier Zeugen und ein Todesfall (S05E21)
Liebe und Tod in Moskau (2) (S05E16)
další epizody (11)
2004 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Phantom (S04E17)
Grenzverkehr (S04E14)
Herrenrunde (S04E13)
další epizody (5)
2003 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Engel der Nacht (S04E08)
Auf der Flucht (S04E07)
Das Geheimnis der Braut (S04E04)
další epizody (5)
2002 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Dickes Blut (S02E03)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky