foto

Joachim Kretzer

  • nar. 1968

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Tichý život
2009 Rosamunde Pilcher: Ať rozhodne srdce (TV film)
2008 Der Arzt vom Wörthersee - Ein Rezept für die Liebe (TV film)
Der Arzt vom Wörthersee - Ein Wink des Himmels (TV film)
2007 Vítězství lásky (TV film)
2006 Elementární částice
Karl-May-Spiele: Winnetou III (TV film)
2005 Karl-May-Spiele: Winnetou und das Geheimnis der Felsenburg (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Der Kronzeuge (TV film)
2004 Ein Starkes Team - Sicherheitsstufe 1 (TV film)
Muxmäuschenstill
2001 Případy profesora Capellariho: Falešní přátelé (TV film)
Případy profesora Capellariho: Smrt v cizině (TV film)
Rosamunde Pilcher: Vítr nad řekou (TV film)
1999 Wer liebt, dem wachsen Flügel...
1998 Srdeční záležitosti (TV film)
Twiggy - Liebe auf Diät (TV film)
1997 Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbe und die Killer (TV film)

TV seriály

2012 Kobra 11 (TV seriál)
Dny pod psa (S16E10)
2007 Otec Braun (TV seriál)
Ztracené dědictví (E11)
2006 Červené růže (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Sladká Laura (TV seriál)
2003 Big Ben (TV seriál)
Volný pád (S09E03)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
Wahnsinnsweiber (TV seriál)
1999 In aller Freundschaft (TV seriál)
Das Damoklesschwert (S02E02)
Die Geister, die ich rief (S02E01)
Neubeginn (S01E36)
další epizody (30)
1998 Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
Helicops (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Kindersorgen (S01E08)
Abschiedsschmerz (S01E07)
Gewichtige Probleme (S01E06)
další epizody (8)
Poslední svědek (TV seriál)
Siska (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Alle lieben Julia (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Ehen vor Gericht (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky