foto

Thomas Bestvater

  • nar. 23.5.1958 (61 let)
    Herrliberg, Zürich, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Das Power-Paar (TV film)
2016 Inga Lindström: Elin má každý rád (TV film)
Jeder stirbt für sich allein
2015 Allein unter Irren (studentský film)
Die Himmelsleiter (TV film)
Sibylle
2013 Krokodil (TV film)
2012 Tatort - Schmuggler (TV film)
2010 Ein Starkes Team - Dschungelkampf (TV film)
Polda a vesničanka (TV film)
Wilsberg - Gefahr im Verzug (TV film)
2008 Inga Lindström: Opravdová láska (TV film)
Koření lásky (TV film)
Tatort - Das schwarze Grab (TV film)
2006 Karl-May-Spiele: Winnetou III (TV film)
2005 Tatort - Im Alleingang (TV film)
2004 Schöne Witwen küssen besser (TV film)
Sperling und die letzte Chance (TV film)
Such mich nicht
Vinzent
2001 Sass
2000 Zwei Asse und ein König (TV film)
1999 Tatort - Offene Rechnung (TV film)
1998 Lonny, der Aufsteiger (TV film)
Mein Freund, der Bulle (TV film)
Schock - Eine Frau in Angst (TV film)
1997 Stille Herr Genardy, Der (TV film)
1996 Peanuts - Die Bank zahlt alles
Straßen von Berlin - Die letzte Fahrt der Ashanti-Star, Die (TV film)
Tatort - Wer nicht schweigt, muß sterben (TV film)
1995 Krvavá stopa (TV film)
1994 Anwalt Abel - Rufmord (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Na lásku a na smrt (TV film)
Polizeiruf 110 - Opfergang (TV film)
1992 Die fliegenden Kinder
1991 Tatort - Blutwurstwalzer (TV film)
1990 Neuner
1986 Meier

TV seriály

2017 Alles Klara (TV seriál)
Die Harz-Komantschen (S03E09)
2013 Kobra 11 (TV seriál)
Ztracený přítel (S17E14)
2010 Der Bulle und das Landei (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Kriminalista (TV seriál)
Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
Zwei Engel für Amor (TV seriál)
2004 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Bezvýchodná situace (S08E04)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Kumpáni (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
Tanja (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Loupeživý rytíř (S02E12)
1996 Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
Sperling (TV seriál)
Wolkenstein (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Die Wache (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
Wir sind auch nur ein Volk (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
Wenn Engel reisen (TV seriál)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1973 Mordkommission (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2012 Vom Reich zur Republik - Europas letzter Sommer (TV film)
2011 Vom Reich zur Republik - Die Konterrevolution (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace