foto

Jörg Zick

  • nar. 1952

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Tatort - Das Haus am Ende der Straße (TV film)
2014 Alles Verbrecher- Eiskalte Liebe (TV film)
Tatort - Der Eskimo
2010 Die Schwester (TV film)
2009 Der Mann auf der Brücke (TV film)
Durch diese Nacht (TV film)
Frauen wollen mehr (TV film)
2008 Vlna veder: Nikdo neunikne (TV film)
Zwillingsküsse schmecken besser (TV film)
2007 Ein Teufel für Familie Engel (TV film)
2006 Karl-May-Spiele: Winnetou III (TV film)
2005 Reblaus (TV film)
2004 Fliege hat Angst (TV film)
Tatort - Janus (TV film)
2003 Úkol zabíjet (TV film)
2001 Der Millionär und die Stripperin (TV film)
Es muss Liebe sein (TV film)
Polizeiruf 110 - Bis unter die Haut (TV film)
2000 Místo činu: Frankfurt - Vražda u řeky (TV film)

TV seriály

2009 Flemming (TV seriál)
2005 Krimi.de (TV seriál)
2004 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
Fox a partneři (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1998 Streit um Drei (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace