foto

Volker Brandt

  • nar. 2.8.1935 (83 let)
    Lipsko, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Karl-May-Spiele: Winnetou III (TV film)
2005 Die Schwarzwaldklinik - Die nächste Generation (TV film)
1999 Útesy lásky (TV film)
1991 Mrs. Harris und der Heiratsschwindler (TV film)
1990 Geizige, Der (TV film)
1989 Saint: Wrong Number, The (TV film)
1988 Aufrichtige Lügnerin (TV film)
Ich melde einen Selbstmord (TV film)
Sommer des Falken, Der
1987 Evelyn und die Männer oder 'Wie Hund und Katz' (TV film)
Mrs. Harris fährt nach Moskau (TV film)
1986 Mord am Pool (TV film)
Zieh den Stecker raus, das Wasser kocht (TV film)
1985 250.000 Mücken im Pappkarton (TV film)
Einmal Ku'damm und zurück
Tatort - Ordnung ist das halbe Sterben (TV film)
1984 Tatort - Freiwild (TV film)
1983 Brückenschläge (TV film)
Nachruf auf Othello (TV film)
Tatort - Fluppys Masche (TV film)
Un homme à ma taille
1982 Tatort - Sterben und sterben lassen (TV film)
1981 Tatort - Beweisaufnahme (TV film)
Tatort - Katz und Mäuse (TV film)
1980 Fabian
1978 Der Spinnenmörder (TV film)
1975 Sie sind frei, Doktor Korczak
1974 Wecken Sie Madame nicht auf (TV film)
1968 Was Ihr wollt (TV film)
1966 Prinz und Betteljunge (TV film)
1962 Annoncentheater - Ein Abendprogramm des deutschen Fernsehens im Jahre 1776 (TV film)
1960 Michas Weg nach Bethlehem (TV film)

TV seriály

2012 Add a Friend (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2006 Berndivent (TV seriál)
1996 Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Cornelius hilft (TV seriál)
Der Nelkenkönig (TV seriál)
Die Kommissarin (TV seriál)
Die Stadtindianer (TV seriál)
Immer im Einsatz - Die Notärztin (TV seriál)
Zwei alte Hasen (TV seriál)
1993 Immer wieder Sonntag (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Sylter Geschichten (TV seriál)
Wildbach (TV seriál)
1992 Glückliche Reise (TV seriál)
Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1991 Viel Rummel um den Skooter (TV seriál)
1990 Der Millionenerbe (TV seriál)
Edgar, Hüter der Moral (TV seriál)
Hotel Paradies (TV seriál)
1989 Lukas und Sohn (TV seriál)
Mein Butler und ich (TV seriál)
1988 Justitias kleine Fische (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Der Tag der glücklichen Paare (S02E23)
Christas schwerster Tag (S02E22)
Wo ist Katarina? (S02E19)
další epizody (9)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
Weiberwirtschaft (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Der Tod der alten Dame (S02E12)
Nackte Tatsache (S02E11)
Die Heimkehr (S02E10)
další epizody (12)
1986 Alles was Recht ist (TV seriál)
Detektivbüro Roth (TV seriál)
Die Wicherts von nebenan (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Der Infarkt (S01E25)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1978 Onkel Bräsig (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Kommissariat IX (TV seriál)
1972 Das Jahrhundert der Chirurgen (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace