foto

Katrin Bauerfeind

  • nar. 21.7.1982 (36 let)
    Aalen, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Der Zürich-Krimi: Borcherts Fall (TV film)
2015 Nachtschicht - Wir sind alle keine Engel (TV film)
2014 Zorn - Tod und Regen (TV film)
2013 König von Deutschland
2012 Halbe Hundert (TV film)
Zettl
2010 Láska a jiné delikatesy (TV film)

TV seriály

2017 Lammerts Leichen (TV seriál)
Victoria (E01)
You Are Wanted (TV seriál)
2014 Was wäre wenn? (TV seriál)
2003 Nachtschicht (TV seriál)
1986 Kanal fatal (TV seriál)

Dokumentární

2017 Bauerfeind recherchiert - Woran glaubst du? (TV film) - mod.
2010 Los Angeles Philharmonic Orchestra (koncert)
2009 1-2-3 Istanbul! - Eine Balkan Bus Tour (TV seriál)
1-2-3 Moskau! (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

2017 Bauerfeind recherchiert - Woran glaubst du? (TV film)

Host

TV pořady

2018 Bauerfeind - Die Show zur Frau (TV pořad) - mod.
Die große radioeins Satireshow (TV pořad)
2014 Bauerfeind assistiert (TV pořad)
2004 Harald Schmidt (TV pořad)
1999 TV total (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace