foto

Kandži Furutači

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mijamoto kara kimi e
2018 Kjókaiši
Kusojaró to ucukušiki sekai
Můj přítel „A“
2017 Cinema Fighters
Hačinen goši no hanajome
Katte ni furuetero
Kekkon
2016 Harmonium
Sailor fuku to kikandžú: Socugjó
Taijó o cukame
Too Young To Die! Wakakušite šinu
2015 Drawing Days
Toire no Pieta
Šokubucu danši veranda: Ore no winter special (TV film)
Špinavá láska
2014 Kawaki
Rjúgú no cukai
2013 Džunan
Hakoiri musuko no koi
Hotori no sakuko
Kjórjú o horó
Legal High: supešaru dorama (TV film)
Shanidāru no hana
2012 Joker Game
Jume uru futari
Odajaka na ničidžó
Tariumu shôjo no dokusatsu nikki
Wataši no dorei no narinasai
2011 Forgotten Dreams
Mitsuko kankaku
2010 Pohostinnost
2009 Dôtei hôrôki
Kuchař v Antarktidě
Kuhio Taisa
2005 Shiryôha
2003 Saru

TV seriály

2019 Fruits takkjúbin (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Idaten: Tokyo Olympic hanaši (TV seriál)
2018 Mijamoto kara kimi e (TV seriál)
2017 Aši Girl (TV seriál)
Hello Harinezumi (TV seriál)
Tocuzen desuga, ašita kekkon šimasu (TV seriál)
2016 Mamagoto (TV seriál)
Nigeru wa hadži da ga jaku ni tacu (TV seriál)
Tokyo Sentimental (TV seriál)
Šokubucu danši veranda: Season 3 (TV seriál)
2015 Šokubucu danši veranda: Season 2 (TV seriál)
2014 Sanbiki no Ossan ~Seigi no Mikata, Kenzan!!~ (TV seriál)
Tamagawa Kuyakusho of the Dead (TV seriál)
2013 Shomuni (TV seriál)
Shuden Bye Bye (TV seriál)
Taberudake (TV seriál)
2012 Going My Home (TV seriál)
Irodori himura (TV seriál)
Toranaide kudasai!! Gurabia aidoru ura monogatari (TV seriál)
2011 Jókai ningen Bemu (TV seriál)

Dokumentární

2018 father: Kambodžia e šiawase o todoketa – Goččan šinpu no monogatari - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky