foto

Natalie Merchant

  • nar. 26.10.1963 (54 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Dětská zahrada poezie (TV film)

Dokumentární

2015 Paradise Is There
2013 Dear Governor Cuomo
1999 Intimate Portrait: Natalie Merchant (TV film)
1990 Time Capsule
1975 Austin City Limits (TV seriál)

TV pořady

2012 Katie (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
1992 Later... With Jools Holland (TV pořad)
Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1990 The Word (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Dokumentární

2015 Paradise Is There
2005 Pozemšťané

Režijní filmografie

Dokumentární

2015 Paradise Is There
2013 Dear Governor Cuomo
1990 Time Capsule

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2015 Paradise Is There

Producentská filmografie

Dokumentární

2015 Paradise Is There

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace