foto

Rebecka Englund Teper

  • nar. 26.7.1972 (46 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Jmenuji se Emil
2011 Stockholm East
2009 Scener ur ett kändisskap
2002 Kouzlo psa
Livet i 8 bitar
2001 Gustav III:s äktenskap (TV film)
Syndare i sommarsol
Återkomsten (TV film)

TV seriály

2018 Bonusfamiljen (TV seriál)
Lojalitet (S02E02)
Bröllopsbekymmer (S02E01)
Springfloden (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (5)
2017 Bonusfamiljen (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
2015 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem: Pokoj 302 (S05E01)
2012 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 1 (S02E01)
2011 Solsidan (TV seriál)
Mickan oroar sig för att Fredde ska bli fet (S02E07)
Cancernoja och ideellt arbete (S02E05)
Alex mamma har en ny kille (S02E03)
další epizody (4)
2010 Solsidan (TV seriál)
Midsommarfest (S01E09)
Kim på middag (S01E08)
Nya vänner (S01E07)
další epizody (6)
2000 Brottsvåg (TV seriál)
1999 Ett litet rött paket (TV seriál)
1997 Pappas flicka (TV seriál)
Skärgårdsdoktorn (TV seriál)
1996 Anna Holt - polis (TV seriál)
Skilda världar (TV seriál)
1993 Snoken (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace