foto

Zardasht Rad

  • nar. 1.10.1980 (39 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ankdammen
2018 Operation Ragnarök
2016 Love Revisited
2015 Arne Dahl: Himmelsöga (TV film)
2011 Stockholm East

TV seriály

2019 Dříve než zemřeme (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2014 The Fourth Man (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2013 Čarokolo (TV seriál)
2010 Våra vänners liv (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Žena v dřevěné rakvi (S04E02)
2008 Oskyldigt dömd (TV seriál)
2005 Coachen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky