foto

Roland Silbernagl

  • nar. 19.1.1971 (48 let)
    Innsbruck, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Endlich Leben (TV film)
Risiko Pille (TV film)
Zingerle
2018 Der Mordanschlag (TV film)
2016 Vraždy u jezera: Tichá voda (TV film)
Země zločinu: Smrt za noci svatojánské (TV film)
Über Barbarossaplatz (TV film)
2015 O bílém hadovi (TV film)
2014 Tatort - Der Fall Reinhardt (TV film)
2003 Rosenstrasse

TV seriály

2019 Erbschaftsangelegenheiten (TV seriál)
2018 The Horror (TV seriál)
Spuren des Bösen (TV seriál)
Wut (E07)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Piratennest (S10E01)
2017 Frau Temme sucht das Glück (TV seriál)
Alles Liebe (E06)
Der Charakter der Macht (E05)
Der Bruch (E04)
další epizody (6)
Helen Dorn (TV seriál)
Verlorene Mädchen (E08)
Gnadenlos (E07)
2015 Spuren des Bösen (TV seriál)
Liebe (E05)
2014 Die Toten vom Bodensee (TV seriál)
Spuren des Bösen (TV seriál)
Schande (E04)
2013 CopStories (TV seriál)
Heiter bis tödlich - Zwischen den Zeilen (TV seriál)
Heldt (TV seriál)
2012 Spuren des Bösen (TV seriál)
Racheengel (E02)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Unter Verdacht (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky