foto

Moritz Gerber

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Katzen
2013 Tatort: Geburtstagskind (TV film)
2009 Im Sog der Nacht
2008 Tag am Meer

TV seriály

1970 Místo činu (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Katzen
2008 Tag am Meer

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace