foto

Nathalie Söderqvist

  • nar. 29.7.1975 (44 let)
    Enskede, Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Huldra: Lady of the Forest
2013 Fröken Julie
Reya
2011 Svensson Svensson ...i nöd & lust
2009 Sommaren med Göran
V hlavní roli Maja
2006 Varannan vecka
2004 Hotet
2002 Hus i helvete

TV seriály

2014 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 2 (S04E02)
2010 Våra vänners liv (TV seriál)
Episode 10 (E10)
2009 De halvt dolda (TV seriál)
Morden (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2007 Hjälp! (TV seriál)
2004 Graven (TV seriál)
2001 Humorlabbet (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Morgonsoffan (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)
1979 Allsång på Skansen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky