foto

Anki Lidén

  • nar. 5.4.1947 (72 let)
    Mölltorp, Skaraborgs län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Boží mlčení
2017 Tajemství pokoje 213
2014 Zkažená holka
2013 Bäst före
Láska a citróny
2012 Fjällbackamorden: I betraktarens öga (TV film)
2011 Irene Huss - Den som vakar i mörkret (TV film)
Irene Huss - Det lömska nätet (TV film)
Irene Huss - Hon na svědka (TV film)
Irene Huss - Kruh mlčení (TV film)
Irene Huss - Muž s malou tváří (TV film)
Irene Huss - Ve skrytu stínů (TV film)
Stockholm East
2009 Rozumné řešení
Zářící hvězdy
2008 Irene Huss - Noční vizita
Irene Huss - Ohnivý tanec
Irene Huss - Porcelánový koník z dynastie Tchang
Irene Huss - Skleněný ďábel
Irene Huss - Zlaté tele
2007 Irene Huss - Dračí tetování (TV film)
2002 Skenäktenskap
2000 Födelsedagen
1997 Švédští hrdinové
1996 Vinterviken
1994 Den vite riddaren (TV film)
1988 Friends
Ingen kan älska som vi
Má vlastní sestra (TV film)
1987 Out on a Limb (TV film)
1985 Můj život jako pes
1984 Rosen
1981 Kom igen, nu'rå! (TV film)
1980 Jak se stát milionářem
Lämna mej inte ensam
1979 Jag är med barn
1976 Polare

TV seriály

2018 Ingen utan skuld (TV seriál)
Wilted Leaves (E05)
Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
V nemoci i ve zdraví (S06E04)
Ve špatné společnosti (S06E03)
Ve jménu pravdy (S06E02)
další epizody (4)
2015 Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
další epizody (4)
Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S05E03)
Epizoda 2 (S05E02)
2014 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S04E03)
Epizoda 2 (S04E02)
Epizoda 1 (S04E01)
2013 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
2012 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2010 Kommissarie Winter (TV seriál)
Solsidan (TV seriál)
Är jag pappa till barnet? (S01E02)
Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2008 Kungamordet (TV seriál)
2005 Wallander (TV seriál)
Innan frosten (S01E01)
2002 Den 5:e kvinnan (TV seriál)
Familjen (TV seriál)
Skeppsholmen (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Sista vittnet (S02E08)
1996 Vänner och fiender (TV seriál)
1995 Svarta skallar och vita nätter (TV seriál)
1994 Tre kronor (TV seriál)
1993 Snoken (TV seriál)
1990 Storstad (TV seriál)
1976 De lyckligt lottade (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace