foto

Octavio Gómez Berríos

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Vítězství je naše
2014 Pařba v Mexiku
2008 Harrison Montgomery
Che Guevara
Vdaná snoubenka
2006 Choking Man
2004 Crash
2000 Mambo Café
Společník

TV seriály

2013 The Fosters (TV seriál)
2012 Okrsek 22 (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2003 Carnivale (TV seriál)
Den smrti (S01E11)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
100 Centre Street (TV seriál)
2000 Beat, The (TV seriál)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace