foto

Octavio Gómez Berríos

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Vítězství je naše
2014 Pařba v Mexiku
2008 Che Guevara
Harrison Montgomery
Vdaná snoubenka
2006 Choking Man
2004 Crash
2000 Mambo Café
1999 Společník

TV seriály

2018 Černá listina (TV seriál)
The Capricorn Killer (No. 19) (S05E16)
2015 The Fosters (TV seriál)
Going South (S03E05)
2012 Okrsek 22 (TV seriál)
Crossing the Rubicon (E06)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Až na kost (S05E20)
2003 Carnivale (TV seriál)
Den smrti (S01E11)
2002 Třetí hlídka (TV seriál)
Blackout (S03E22)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Act Brave (S03E08)
Právo a pořádek (TV seriál)
Whiplash (S11E19)
2000 Beat, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace