foto

Ingvar Hirdwall

  • nar. 5.12.1934 (84 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Miraklet i Viskan
2009 Muži, kteří nenávidí ženy
2006 Offside
2005 Z úst do úst
2003 Když se otočím
Pojďme si hrát
Zamilovaný kněz
1998 Den tatuerade änkan (TV film)
Ivar Kreuger (TV film)
1997 En kvinnas huvud
Tartuffe - hycklaren (TV film)
1996 Ett sorts Hades (TV film)
Juloratoriet
Potatishandlaren (TV film)
Zonen
1995 Pensionat Oskar
1994 Onkel Vanja (TV film)
1992 Kejsarn av Portugallien (TV film)
1990 Honungsvargar
1989 1939
Zázrak ve Valby
1987 Ondskans år (TV film)
1986 Fläskfarmen (TV film)
Kunglig toalette (TV film)
1985 Det är mänskligt att fela (TV film)
Korset (TV film)
1984 Muž z Mallorky
1983 Berget på månens baksida
Midvinterduell (TV film)
Savannen (TV film)
1982 Dom unga örnarna (TV film)
Pelikanen (TV film)
1980 Barnens ö
Rött och svart
1976 Muž na střeše
1974 Gustav III (TV film)
1971 Spelaren (TV film)
1965 ...för vänskaps skull...
1963 Havraní čtvrť
Min kära är en ros
1962 Trängningen (TV film)

TV seriály

2018 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem: Ďáblův advokát (S06E04)
Stíny nad Stockholmem: Neúmyslná vražda (S06E03)
Stíny nad Stockholmem: Na tenkém ledě (S06E02)
další epizody (4)
2016 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem: Osudný den (S05E08)
Stíny nad Stockholmem: Vraždy na konci ulice (S05E07)
Stíny nad Stockholmem: Smrt v ohni (S05E06)
další epizody (4)
2015 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem: Vražda v nemocnici (S05E04)
Stíny nad Stockholmem: Smrt v lese (S05E03)
Stíny nad Stockholmem: Rodinná záležitost (S05E02)
další epizody (4)
2013 Wallander (TV seriál)
Den orolige mannen (S03E01)
2010 Millennium (TV seriál)
Män som hatar kvinnor, del 2 (E02)
Män som hatar kvinnor, del 1 (E01)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem: Žena v dřevěné rakvi (S04E02)
2009 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem: V oku bouře (S04E01)
2007 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
I Guds namn (S03E08)
Det tysta skriket (S03E07)
Den svaga länken (S03E06)
další epizody (4)
2006 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Advokaten (S03E04)
Gamen (S03E03)
Flickan i jordkällaren (S03E02)
další epizody (4)
2002 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Sista vittnet (S02E08)
Pojken i glaskulan (S02E07)
Annonsmannen (S02E06)
další epizody (7)
2001 Anderssons älskarinna (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Beckova pomsta (S02E01)
1998 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Moneyman (S01E07)
Monstret (S01E06)
Öga för öga (S01E04)
další epizody (5)
1997 Emma åklagare (TV seriál)
Skärgårdsdoktorn (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Spår i mörker (S01E08)
Pensionat Pärlan (S01E05)
Lockpojken (S01E01)
1996 Torntuppen (TV seriál)
1993 Tomtemaskinen (TV seriál)
1992 Kvällspressen (TV seriál)
1989 Tre kärlekar (TV seriál)
1986 Sammansvärjningen (TV seriál)
1985 August Strindberg ett liv (TV seriál)
1983 Mäster Olof (TV seriál)
1981 Babels hus (TV seriál)
1979 Godnatt, jord (TV seriál)
1978 Hedebyborna (TV seriál)
1965 Farlig kurs (TV seriál)

Dokumentární

2002 Muraren

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace