foto

Vladimir Iljin

  • nar. 16.11.1947 (71 let)
    Sverdlovsk, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Sem užinov
2018 Trenér
2017 Anna Karenina. Istorija Vronskogo
Moj lučšij drug
Vremja pěrvych
Žgi!
2016 Žili-byli my
2014 Poddubnyj
Polet. Tri dňa posle katastrofy
2013 Zapach vereska
2012 Bělyj tigr
2011 Unaveni sluncem 3: Citadela
2010 Ivanov
Unaveni sluncem 2: Odpor
2009 Pavilon č. 6
2008 Isčeznuvšaja imperija
Plus jeden
2007 Leningrad
Marš Tureckogo 4: Dělo Tureckogo (TV film)
2006 Králík nad propastí
2005 Turecký gambit
2004 Na dálku
2002 Marš Tureckogo 2: Kto streljajet poslednim (TV film)
Marš Tureckogo 2: Zolotoj vystrel (TV film)
Marš Tureckogo 3: Aptěčnyj kartěl (TV film)
Marš Tureckogo 3: Igra v koški-myški (TV film)
Marš Tureckogo 3: Ja ubijca (TV film)
Marš Tureckogo 3: Koněc filma (TV film)
Marš Tureckogo 3: Sekta (TV film)
Marš Tureckogo 3: Smerť po objavleniju (TV film)
Marš Tureckogo 3: Vojna kompromatov, ili Fabrika grjoz (TV film)
Marš Tureckogo 3: Šerif v zakoně (TV film)
2001 Marš Tureckogo 2: Prosročennaja viza (TV film)
Marš Tureckogo 2: Pěreběžčik (TV film)
Marš Tureckogo 2: Sekretnaja sotrudnica (TV film)
Marš Tureckogo 2: Zagovor generalov (TV film)
2000 Fortuna
Kapitánská dcerka
Landyš serebristyj
Marš Tureckogo 1: Kontrolnyj vystrel (TV film)
Prezident i jego vnučka
1999 Choču v ťjurmu
Strastnoj bulvar
1998 Děň polnolunija
Lazebník sibiřský
Sočiněnije ko Dňu Pobědy
The Stringer
1996 Revizor
Tisíc a jeden recept zamilovaného kuchaře
1995 Jechaj!
Krestonosec
Musulmanin
Odinokij igrok
Pribytije pojezda
Yekhaj
Čjornaja vual
1994 Unaveni sluncem
1993 Alfons
Drei aus der Hafenstraße, Die
Fatal Deception: Mrs. Lee Harvey Oswald (TV film)
Makarov
Nad ťomnoj vodoj
Strelec něprikajannyj
Život a neobyčejná dobrodružství vojáka Ivana Čonkina
1992 A znovu a znovu!
Bělyj korol, krasnaja koroleva
Meňaly
Na těbja upovaju
Ústřice z Lausanne
1991 Genialnaya ideya
Ljuk
Terroristka
Volkodav
Ztracený na Sibiři
1990 Roj
Sukiny děti
Šapka
1989 Avarija - doč menta
Dubrovskij
Moj muž - inoplaněťanin
SV. Spalnyj vagon
1988 Chyornyy koridor
Gadanie na baraney lopatke (TV film)
Obhájce Sedov
1987 Vremja letať
1986 Můj nejmilejší klaun

TV seriály

2018 Operacija "Satana" (TV seriál)
2017 Anna Karenina (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (4)
2014 Volčje solnce (TV seriál)
2013 Tamarka (TV seriál)
2011 Ogurečnaja ljubov (TV seriál)
2010 Klassnyje mužiki (TV seriál)
2007 Vojna a mír (TV seriál)
2005 Doktor Živago (TV seriál)
2003 Idiot (TV seriál)
2001 Marš Tureckogo 2: Cena žizni - smerť (TV seriál)
Naslednicy (TV seriál)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Grjaznyje igry (S01E09)
Ošejniki dlja volkov (S01E08)
Nočnyje volki (S01E07)
další epizody (9)
1996 Koroleva Margo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace