foto

Leonard Jackson

  • nar. 7.2.1928
    Jacksonville, Florida, USA
  • zem. 22.12.2013 (85 let)
    Manhattan, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Spiknutí
1996 Basquiat
1995 Palookaville
1992 Bumerang
1991 Poprask v Harlemu
Separate But Equal (TV film)
1990 Basket Case 2
Detektiv Janek: Vražda v černobílém (TV film)
1989 Jasnozřivý
1985 Purpurová barva
1984 Bratr z jiné planety
1983 Rage of Angels (TV film)
1978 Král cikánů
1977 The Baron
1976 Mycí linka
1975 Super Spook
1973 Five on the Black Hand Side
Ganja & Hess
1972 Together for Days

TV seriály

2014 The Mindy Project (TV seriál)
What About Peter? (S03E10)
1994 Zákon a pořádek (TV seriál)
Snatched (S04E12)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)
Gone for Goode (S01E01)
1989 Shining Time Station (TV seriál)
1986 Cosby Show (TV seriál)
Bring 'em Back Alive (S03E01)
1977 Kojak (TV seriál)
Další cikánská královna (S04E25)

Dokumentární

1987 Sprosťák Murphy

Host

TV pořady

1969 Sezame, otevři se (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky