foto

Peter Jacobson

  • nar. 24.3.1965 (53 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Peter Jacobson se narodil 24. března 1965 v Chicagu, americkém státě Illionois. Vystudoval Brown University a o 4 roky později, když mu bylo 27 let, absolvoval divadelní školu Juilliard v New Yorku.

Objevuje se většinou v menších rolích. Jeho první příležitost přišla v roce 1994 a to ve filmu MŮŽE TO POTKAT I VÁS. Tam si zahrál mimo jiné po boku Nicolase Cage. Vidět jste ho mohli i ve filmech jako SPIKNUTÍ, SOUKROMÉ NEŘESTI, POZOR NA HARRYHO nebo LEPŠÍ UŽ TO NEBUDE.

Zahrál si v seriálu ZÁKON A POŘÁDEK. Do povědomí diváků se uryl ale až v roce 2007 jako Dr. Chris Taub ve velice populárním seriálu DR. HOUSE. Od IV. řady seriálu pracuje v týmu geniálního diagnostika Grega House. Spolu s dalšími lékaři denně zachraňuje životy lidem, kterým jiní nedokážou pomoci.

miksacka

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Goldfinch
2018 Paterno (TV film)
2016 Catfight
2014 Blondýna na předpis
HR (TV film)
2013 Brightest Star
Útok na Bílý dům
2011 And They're Off
Auta 2
2009 Prep & Landing (TV film)
2008 Co se vlastně stalo
Půlnoční vlak
2005 Domino
2002 Cesta do války (TV film)
Samá voda
Showtime
2001 61* (TV film)
Roomates
Zase bude fajn
2000 Čekání na ozvěnu
1999 Hit and Runway
Kolébka ve větru
1998 Dražší než rubíny
Mixing Nia
Velké naděje
Žaloba
1997 Lepší už to nebude
Pozor na Harryho
Proč právě já?
Soukromé neřesti
Spiknutí
1996 Edův příští krok
1994 Může to potkat i vás

TV seriály

2018 Colony (TV seriál)
What Goes Around (S03E13)
Bonzo (S03E12)
Disposable Heroes (S03E11)
další epizody (12)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Heist (S10E10)
Asesinos (S10E06)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
The Undiscovered Country (S19E13)
2017 Adaptacija (TV seriál)
Génius (TV seriál)
Kapitola osmá (S01E08)
Bull (TV seriál)
Dirty Little Secrets (S01E22)
Colony (TV seriál)
Ronin (S02E13)
Seppuku (S02E12)
Lost Boy (S02E11)
další epizody (10)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Darkroom (S05E10)
IHOP (S05E09)
The Committee on Human Rights (S05E07)
další epizody (6)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Gone Fishin' (S19E01)
2016 Colony (TV seriál)
Gateway (S01E10)
Zero Day (S01E09)
In From the Cold (S01E08)
další epizody (10)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Persona Non Grata (S04E13)
A Roy Rogers in Franconia (S04E12)
Munchkins (S04E10)
2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
Cereal Killer (E06)
Chicago P.D. (TV seriál)
What Puts You on That Ledge (S02E16)
Ray Donovan (TV seriál)
Pohrabáč (S03E11)
Jedna noc v Jerevanu (S03E10)
Volební zvrat (S03E06)
2014 Mizera (TV seriál)
Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Dysfunctional Dynasty (S01E09)
Ray Donovan (TV seriál)
Volcheck (S02E10)
Bledule (S02E09)
Sunny (S02E08)
2013 Ray Donovan (TV seriál)
Zatřes zadkem (S01E03)
Pusou to ještě jde (S01E02)
Pytel, nebo pálka (S01E01)
Prozíravost (TV seriál)
Azyl (S02E08)
2012 Dr. House (TV seriál)
Všichni umřou (S08E22)
Vydržet (S08E21)
Post mortem (S08E20)
další epizody (13)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Above Suspicion (S14E02)
Lost Reputation (S14E01)
Rhodium Nights (S13E23)
2011 Dobrá manželka (TV seriál)
Nový začátek (S03E01)
Dr. House (TV seriál)
Nebezpečí paranoie (S08E08)
Mrtvý a pohřbený (S08E07)
Rodiče (S08E06)
další epizody (19)
2010 Dr. House (TV seriál)
Drobné oběti (S07E08)
Neštovice o rok více (S07E07)
Politická objednávka (S07E06)
další epizody (20)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Wilson (S06E09)
Blažená nevědomost (S06E08)
Týmová práce (S06E07)
další epizody (17)
2008 Dr. House (TV seriál)
Radujme se, veselme se (S05E11)
Ať jedí koláče (S05E10)
Poslední možnost (S05E09)
další epizody (18)
2007 Odložená žena (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Kdopak půjde z kola ven? (S04E09)
Kdo ví, nepoví (S04E08)
Ošklivec (S04E07)
další epizody (8)
2006 Pokoj č. 10 (TV seriál)
The Eye and the Prime Object (E03)
The Comb and the Box (E02)
The Key and the Clock (E01)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Někdo se dívá (S01E18)
Vincentův svět (TV seriál)
Premiéra (S03E08)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje problémy s pštrosy (S05E08)
2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Odplata (S04E11)
2004 Method & Red (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Studentka (S10E17)
2003 A.U.S.A. (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Bounty (S14E02)
Chosen (S13E11)
2001 Will a Grace (TV seriál)
Psí láska (S03E16)
2000 Býk (TV seriál)
Talk to Me (TV seriál)
1997 Oz (TV seriál)
Capital P (S01E04)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Doubles (S04E21)

Dokumentární

2018 Creating a Character: The Moni Yakim Legacy
2012 Dr. House: Houseova labutí píseň (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace