foto

Peter Jacobson

  • nar. 24.3.1965 (52 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Peter Jacobson se narodil 24. března 1965 v Chicagu, americkém státě Illionois. Vystudoval Brown University a o 4 roky později, když mu bylo 27 let, absolvoval divadelní školu Juilliard v New Yorku.

Objevuje se většinou v menších rolích. Jeho první příležitost přišla v roce 1994 a to ve filmu MŮŽE TO POTKAT I VÁS. Tam si zahrál mimo jiné po boku Nicolase Cage. Vidět jste ho mohli i ve filmech jako SPIKNUTÍ, SOUKROMÉ NEŘESTI, POZOR NA HARRYHO nebo LEPŠÍ UŽ TO NEBUDE.

Zahrál si v seriálu ZÁKON A POŘÁDEK. Do povědomí diváků se uryl ale až v roce 2007 jako Dr. Chris Taub ve velice populárním seriálu DR. HOUSE. Od IV. řady seriálu pracuje v týmu geniálního diagnostika Grega House. Spolu s dalšími lékaři denně zachraňuje životy lidem, kterým jiní nedokážou pomoci.

miksacka

Herecká filmografie

Filmy

2016 Catfight
2014 HR (TV film)
2013 Blondýna na předpis
Brightest Star
Útok na Bílý dům
2011 And They're Off
Auta 2
2009 Prep & Landing (TV film)
2008 Co se vlastně stalo
Půlnoční vlak
2005 Domino
2002 Cesta do války (TV film)
Samá voda
Showtime
2001 Roomates
Zase bude fajn
61* (TV film)
2000 Čekání na ozvěnu
1999 Cradle Will Rock
Hit and Runway
1998 Dražší než rubíny
Mixing Nia
Velké naděje
Žaloba
1997 Lepší už to nebude
Pozor na Harryho
Proč právě já?
Soukromé neřesti
Spiknutí
1996 Edův příští krok
1994 Může to potkat i vás

TV seriály

2017 Adaptacija (TV seriál)
Génius (TV seriál)
Kapitola osmá (S01E08)
Bull (TV seriál)
Dirty Little Secrets (S01E22)
Colony (TV seriál)
Ronin (S02E13)
Seppuku (S02E12)
Lost Boy (S02E11)
další epizody (10)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Darkroom (S05E10)
IHOP (S05E09)
The Committee on Human Rights (S05E07)
další epizody (6)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Gone Fishin' (S19E01)
2016 Colony (TV seriál)
Gateway (S01E10)
Zero Day (S01E09)
In From the Cold (S01E08)
další epizody (10)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Persona Non Grata (S04E13)
A Roy Rogers in Franconia (S04E12)
Munchkins (S04E10)
2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
Cereal Killer (E06)
Chicago P.D. (TV seriál)
What Puts You on That Ledge (S02E16)
Ray Donovan (TV seriál)
Pohrabáč (S03E11)
Jedna noc v Jerevanu (S03E10)
Volební zvrat (S03E06)
2014 Mizera (TV seriál)
Ray Donovan (TV seriál)
Volcheck (S02E10)
Bledule (S02E09)
Sunny (S02E08)
2013 Ray Donovan (TV seriál)
Zatřes zadkem (S01E03)
Pusou to ještě jde (S01E02)
Pytel, nebo pálka (S01E01)
Prozíravost (TV seriál)
Azyl (S02E08)
2011 Dobrá manželka (TV seriál)
Nový začátek (S03E01)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
2007 Odložená žena (TV seriál)
2006 Pokoj č. 10 (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Někdo se dívá (S01E18)
2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Odplata (S04E11)
2004 Dr. House (TV seriál)
Method & Red (TV seriál)
2003 A.U.S.A. (TV seriál)
2000 Býk (TV seriál)
Talk to Me (TV seriál)
1997 Oz (TV seriál)
Capital P (S01E04)

Dokumentární

2012 Dr. House: Houseova labutí píseň (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace