foto

Carmen-Dorothé Moll

  • nar. 1968

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Das Leben meiner Tochter
2016 Bogat
Tatort – Klingelingeling (TV film)
1999 Tatort - Bienzle und der Zuckerbäcker (TV film)
1998 Verdacht, Der (TV film)
1996 Lieber Liebe (TV film)
1995 Spur eines Zweifels (TV film)
Tatort - Die schwarzen Bilder (TV film)
Tatort - Im Herzen Eiszeit (TV film)
1994 Blut an der Wiege (TV film)

TV seriály

2011 Herzflimmern (TV seriál)
2009 Otec Braun (TV seriál)
Vrah přichází (E16)
2004 Big Ben (TV seriál)
Zázrak z Wemperdingu (S11E04)
1999 Zwei Brüder (TV seriál)
Gift (E12)
1998 Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Klidné vody jezera (E01)
1995 Schwurgericht (TV seriál)
Zoff und Zärtlichkeit (TV seriál)
1994 Air Albatros (TV seriál)
Die Fallers - Die SWR Schwarzwaldserie (TV seriál)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
Blank, Meier, Jensen (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1983 Verkehrsgericht (TV seriál)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky