foto

Will Janowitz

  • nar. 25.5.1980 (38 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bikini Moon
Troll
2016 Little Boxes
Mládí v Oregonu
2014 H.
2013 B-Side
2012 Ex-Girlfriends
Exposed
2010 Odd Jobs (TV film)
2009 The People v. Leo Frank
Zažít Woodstock
2007 Babylon Fields (TV film)
Mattie Fresno and the Holoflux Universe
2005 Backseat
David & Layla
Hoši z Bristolu
2004 Bobbing for Apples
2000 George Washington

TV seriály

2017 Lost & Found (TV seriál)
Gotham (TV seriál)
Hog Day Afternoon (S04E06)
2016 Jedna noc (TV seriál)
Ordinary Death (E07)
The Characters (TV seriál)
2014 Broad City (TV seriál)
Destination: Wedding (S01E08)
2013 Amyino plodné lůno (TV seriál)
Clown Panties (S01E08)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Sňatky a povolenky k lovu (S04E09)
William Wilson (S04E07)
Všechno do hry (S04E04)
další epizody (4)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Vojenská spravedlnost (S15E08)
2012 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Poník (S03E08)
2011 Rozvedený se závazky (TV seriál)
Halloween/Ellie (S02E10)
2010 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Dobrá zpráva (S04E03)
2008 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Zmizení (S07E17)
2006 Rodina Sopránů (TV seriál)
Moe a Joe (S06E10)
Pouť (S06E09)
Žij svobodně nebo zemři (S06E06)
další epizody (7)
2004 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nebezpečné hry (S03E15)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Zkušební sen (S05E11)
Neznámí muži tmavé pleti (S05E09)
Marco Polo (S05E08)
další epizody (5)
2002 Rodina Sopránů (TV seriál)
Příboj (S04E13)
Elois (S04E12)
Právo a pořádek (TV seriál)
Slaughter (S12E19)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Troll

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace