foto

Takahiro Tamura

  • nar. 31.8.1928
    Kyoto City, Japonsko
  • zem. 16.5.2006 (77 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Kučita teošiguruma
2002 Amidadó da jori
2001 I Love Friends
1998 Hisai
1996 Nemuru otoko
Sanctuary: The Movie
1994 Čúšingura gaiden jocuja kaidan
1993 Gekkó no nacu
1992 Rakujó
Tóki rakudžicu
Wataši o daite sošite kisu šite
1989 226
Senba-zuru
1988 Bantsuma - Bando Tsumasaburo no shogai
Krev na hedvábí
Sakurako wa warau: Last emperor ni šikakerareta ajašii onna no wana (TV film)
1987 Itazu - Kuma
Věrný pes Čiko
1986 Kare no ótobai, kanodžo no šima
Katajoku dake no tenši
Oedipusu no jaiba
1983 Meitantei Kindaiči Kósuke Series 2: Míra no hanajome (TV film)
1982 Himejuri no tó
Toumei na kisetsu (TV film)
Velká japonská válka
1981 Doro no kawa
1980 Dóran
Haruka naru sóro
Tenpjó no iraka
Čiči jo haha jo!
1979 Džigoku no muši
Hôseki no bijo: Edogawa Ranpo Hakuhatsuki yori
Ničiren
Oretači no kókjokugaku
Šódó sacudžin: Musuko jo
1978 Ai no bórei
Jasei no šómei
1977 Furenzoku sacudžin džiken
1976 Cuma to onna no aida
Honjin satsujin jiken
1974 Karafuto 1945 Summer: Hjósecu no mon
Nagare no fu: Daiičibu – Dóran, Dainibu – Joake
Pět vlků
1973 Kokocu no hito
Seigen-ki
1972 Gojókiba
Shin heitai yakuza: Kasen
1971 Onna no hanamiči
1970 Senkecu no kiroku
Sensó to ningen: Daiičibu – Unmei no džokjoku
Tenkan no abarembo
Tora! Tora! Tora!
Šókon ičidai: Tenka no abarenbó
1969 Akumjó ičiban šóbu
Keimušo jaburi
Rudá Hříva
Šinsengumi
1968 Gion matsuri
Heitai jakuza: Gódacu
Nemureru bidžo
Nemuri Kjóširó: Onna džigoku
Óoku emaki
1967 Daraku suru onna
Heitai yakuza nagurikomi
Heitai yakuza ore ni makasero
Satógaši ga kowareru toki
Âa Kimi ga Ai
1966 Heitai yakuza daidasso
Heitai yakuza datsugoku
Jodžóhan monogatari: Šófu Šino
Kinokawa
Shin heitai yakuza
Shinobi no mono: shin kirigakure Saizo
Yokobori gawa
Zoku Hana to rjú: Dokaiwan no kettó
Široi kjotó
1965 Heitai jakuza
Kajitsu no nai mori
Mijamoto Musaši: Ganrjúdžima no kettó
Seisaku no tsuma
Tokugawa Iejasu
Zoku Heitai jakuza
1964 Adauči
Goben no cubaki
Nihon kjókakuden
Nindžagari
1963 Arakure kója
Kekkonšiki kekkonšiki
Mušukunin becučó
Tange Sazen
Utae wakódotači
Šičinin no keidži: Onna o sagase
1962 Jama no sanka: Mojuru wakamonotači
Kigeki: Nippon no obáčan
Kiriko no unmei
Košú
Káčan kekkon širo jo
Plný život
Sanga ari
Sora to umi no kekkon
1961 Ai suru
Aoi kairjú
Haitoku no mesu
Kakó
Kinrjóku
Onna no haši
1960 Dakine nagawakizaši
Fuefukigawa
Jamihóši
Kurošio hibun: Džigoku no hjakuman rjó
Onacu torimonočó: Tórima
Teki wa Honnódži ni ari
Ótone mudžó
1959 Asa o jobu kučibue
Haru o macu hitobito
Karatači nikki
Kaze no naka no hitomi
Kjó mo mata kakuteari nan
Onacu torimonočó: Cukijo ni kieta onna
1958 Aozora jo icumademo
Džisacu o utta otoko
Gekkjú ičiman sanzenen
Hana no uzušio
Harikomi
Kono ten no nidži
Kóun no kaidan
Široi honó
„Funsui“ jori: Teikó suru nenrei
1957 Akuma no kao
Haha to ko no mado
Jorokobi mo kanašimi mo ikutošicuki
Musume sanbagarasu
Samurai Nippon
Sora yukaba
Ten no me
Óedo fu'un emaki: Ten no me
1956 Baicuma cuizen kinen eiga: Kjóraku gonin otoko
Jújakegumo
Namida
1955 Nogiku no gotoki kimi nariki
Okatte no hanajome
Tói kumo
1954 Nidžúši no hitomi
Onna no sono

TV seriály

2005 Faito (TV seriál)
2004 Home Drama (TV seriál)
1979 Kumokiri Nizaemon (TV seriál)
1977 Water Margin, The (TV seriál)
1976 Akai šógeki (TV seriál)
1974 Zatóiči monogatari (TV seriál)
1972 Ai Yori Aoku (TV seriál)
Hissacu šikakenin (TV seriál)
1971 Tennó no seiki (TV seriál)
1970 Nihon kaidan gekidžó (TV seriál)
1964 Ako róši (TV seriál)

Dokumentární

1987 1000-nen kizami no hidokei
1986 Umi to dokuyaku

Host

TV pořady

1981 Nippon Academy šó (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky