foto

Sebastian Nakajew

  • nar. 1976
    Eisenhüttenstadt, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tatort - Déjà-vu (TV film)
2013 Jedes Jahr im Juni (TV film)
2010 Callgirl v akci (TV film)
2003 Anatomie 2

TV seriály

2016 Wolfsland (TV seriál)
Ewig Dein (E01)
2014 Ein Fall von Liebe (TV seriál)
Schmidt - Chaos auf Rezept (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Domeček z karet (S09E04)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky