foto

Anka Baier

  • nar. 23.6.1966 (54 let)
    Drážďany, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Trauung mit Hindernissen (TV film)
2011 Licht (studentský film)
2007 Rosamunde Pilcher: Zamilovaný drsňák (TV film)
2004 Ein Glücklicher Tag (TV film)
Ein Mann für den 13ten (TV film)
Kleinruppin Forever
2001 Polizeiruf 110 - Zerstörte Träume (TV film)
1997 Po smrti (TV film)
1995 Das Versprechen
Polizeiruf 110 - 7 Tage Freiheit (TV film)

TV seriály

2018 In aller Freundschaft (TV seriál)
Das wahre Zuhause (S21E01)
2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Die Mädchen aus Ost-Berlin (S01E05)
2014 Kriminalista (TV seriál)
Ztracené štěstí (S10E03)
2013 Binny a duchové (TV seriál)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
2009 Klinik am Alex (TV seriál)
2007 SOKO Wismar (TV seriál)
Tödliche Tulpen (S05E03)
2006 In aller Freundschaft (TV seriál)
Schuld und Sühne (S09E13)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
2003 Einmal Bulle, immer Bulle (TV seriál)
Nicht ohne meinen Anwalt (TV seriál)
Otec Braun (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Smrt po diskotéce (S09E01)
2001 Wahnsinnsweiber (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Brandnarben (S01E03)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Adel verpflichtet (S04E21)
1999 Horečka (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
Schloss Einstein (TV seriál)
Tierarzt Dr. Engel (TV seriál)
Ulice Berlína (TV seriál)
Terror (S02E01)
1997 Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
Wir sind auch nur ein Volk (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky