foto

Anka Baier

  • nar. 23.6.1966 (52 let)
    Drážďany, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Trauung mit Hindernissen (TV film)
2011 Licht (studentský film)
2007 Rosamunde Pilcher: Zamilovaný drsňák (TV film)
2004 Ein Glücklicher Tag (TV film)
Ein Mann für den 13ten (TV film)
Kleinruppin Forever
2002 Big Ben - Smrt po diskotéce (TV film)
2001 Polizeiruf 110 - Zerstörte Träume (TV film)
1998 Die Straßen von Berlin - Terror (TV film)
1997 Po smrti (TV film)
1995 Das Versprechen
Polizeiruf 110 - 7 Tage Freiheit (TV film)

TV seriály

2014 Kriminalista (TV seriál)
Ztracené štěstí (S10E03)
2013 Binny a duchové (TV seriál)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
2009 Klinik am Alex (TV seriál)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Einmal Bulle, immer Bulle (TV seriál)
Nicht ohne meinen Anwalt (TV seriál)
Otec Braun (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
2001 Wahnsinnsweiber (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1999 Horečka (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
Schloss Einstein (TV seriál)
Tierarzt Dr. Engel (TV seriál)
1997 Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Die Straßen von Berlin (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1994 Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
Wir sind auch nur ein Volk (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace