foto

Lilly Marie Tschörtner

  • nar. 23.4.1980 (40 let)
    Potsdam, Brandenburg, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Půda pod nohama
2017 Rakete Perelman
2016 Sag mir nichts (TV film)
2013 Die Frau von früher (TV film)
2012 Alles über Dich
Schlicht und ergreifend (studentský film)
2009 Mé dvě ženy (TV film)
Parkour
2005 Máma na zkoušku (TV film)
Róza
2001 Do dalšího dne
Zutaten für Träume
Zwei Engel auf Streife (TV film)
1999 Barfuß
1998 23
1995 Mutproben (TV film)

TV seriály

2018 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Auf immer und ewig (S03E42)
2016 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Wenn Sterne lügen (S08E08)
2014 SOKO Wismar (TV seriál)
Fotofalle (S11E15)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Kranke Gier (S14E13)
2005 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Superzahl: Mord (E06)
2001 Zwei Engel auf Streife (TV seriál)
1998 Místo činu (TV seriál)
Blick in den Abgrund (S01E381)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky