foto

Johann Jürgens

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Der Schweinehirt (TV film)
2016 Tatort – Der treue Roy (TV film)
Tödliche Geheimnisse (TV film)
2014 Jack
Schmitke
2013 Ein Starkes Team - Die Frau im roten Kleid (TV film)
2012 Wir wollten aufs Meer
2011 Neviditelná
2010 Goethe!
Poslední mlčení

TV seriály

2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace