foto

Johann Jürgens

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Feierabendbier
Kruso (TV film)
2017 Pasáček vepřů (TV film)
2016 Tatort – Der treue Roy (TV film)
Tödliche Geheimnisse (TV film)
2014 Jack
Schmitke
2013 Ein starkes Team - Die Frau im roten Kleid (TV film)
2012 Wir wollten aufs Meer
2011 Neviditelná
2010 Goethe!
Poslední mlčení

TV seriály

2018 SOKO Potsdam (TV seriál)
Kalte Fische (S01E03)
Ein dienstbarer Geist (S01E02)
2017 Babylon Berlín (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 7 (S01E07)
2015 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Erlösung (S15E08)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace