foto

Jonas Karlsson

  • nar. 11.3.1971 (48 let)
    Salem, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ariel
LasseMajas detektivbyrå - Det första mysteriet
Můj vlastní měsíc
2017 All Inclusive
Sněhulák
2016 Bamse och häxans dotter
2015 Alfons leker Einstein - vyp.
Vem lurar Alfons - vyp.
2014 Hanteringen av odöda
Uprchlík na malinové loďce
2013 Povídky ze Stockholmu
2012 Kokpit
2010 Ond tro
2009 Scener ur ett kändisskap
2007 August (TV film)
Zničujicí láska
2006 Den sista hunden i Rwanda
Offside
2005 Bang Bang Orangutang
Bouře
Doxa
Kim Novaková se v Genezaretském jezeře nikdy nekoupala
2004 Barnavännen
Glömskans brev
Trable na druhou
2003 Detaljer
Zamilovaný kněz
2002 Rodina a přátelé - vyp.
Tempo
2001 Bekännelsen (TV film)
Blå måndag
Gustav III:s äktenskap (TV film)
Hans och hennes
Om inte
2000 Det blir aldrig som man tänkt sig
Jesus lever (TV film)
Livet är en schlager
1999 Tsatsiki, maminka a policajt
1997 Innan det fortsätter
Tartuffe - hycklaren (TV film)
1996 Chewing Gum
Juloratoriet
Největší hrdinové
1995 30:e november
1994 Klick
1993 Härifrån till Kim
Sökarna
1991 Dyningar
Facklorna (TV film)
1981 Rasmus na cestách

TV seriály

2018 Sthlm Rekviem (TV seriál)
Öga För Öga: Del 2 (E10)
Öga För Öga: Del 1 (E09)
Cinerama: Del 2 (E08)
další epizody (10)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem: Ďáblův advokát (S06E04)
Stíny nad Stockholmem: Neúmyslná vražda (S06E03)
Stíny nad Stockholmem: Na tenkém ledě (S06E02)
další epizody (4)
2017 Black Widows (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (7)
2016 Černé zrcadlo (TV seriál)
Hated in the Nation (S03E06)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem: Vraždy na konci ulice (S05E07)
Stíny nad Stockholmem: Smrt v ohni (S05E06)
Stíny nad Stockholmem: Smrt novináře (S05E05)
2015 Boy Machine (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem: Vražda v nemocnici (S05E04)
Stíny nad Stockholmem: Smrt v lese (S05E03)
Stíny nad Stockholmem: Rodinná záležitost (S05E02)
další epizody (4)
2014 The Fourth Man (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Vítejte ve Švédsku (TV seriál)
Důkaz lásky (S01E03)
2013 Molanders (TV seriál)
Smrt poutníka (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2012 Albert Åberg (TV seriál)
2011 Solsidan (TV seriál)
Alex mamma har en ny kille (S02E03)
En miljardär flyttar till Solsidan (S02E02)
2008 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
An einem einsamen Ort (E03)
2006 Lassemajina detektivní kancelář (TV seriál)
2004 Danslärarens återkomst (TV seriál)
Om Stig Petrés hemlighet (TV seriál)
2000 Soldater i månsken (TV seriál)
1999 Julens hjältar (TV seriál)
1998 Längtans blåa blomma (TV seriál)
S:t Mikael (TV seriál)
1997 Hammarkullen eller Vi ses i Kaliningrad (TV seriál)
1993 Snoken (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)
1991 Osynlig närvaro (TV seriál)

Dokumentární

2014 Jag stannar tiden - vyp.
2012 Fanny, Alexander & jag

Spisovatelská filmografie

Filmy

2013 Povídky ze Stockholmu - kniha

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Sthlm Rekviem (TV seriál)
Blodsband: Del 1 (E03)
Oönskad: Del 2 (E02)
Oönskad: Del 1 (E01)

Host

TV pořady

1992 Gomorron (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace