foto

Henna Välkky

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Kameramanská filmografie

Filmy

2013 Once Upon a Time in Kälviä (studentský film)
2012 Hevosen kyyneleet
2011 Mariia!
Mitä jos minä tappaisin sinut?
Selkärangasta (studentský film)
2010 Kolme joulua

Dokumentární

2011 Juuret

Producentská filmografie

Střihačská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2011 Mariia!
Tarkastaja
2010 Kolme joulua

Skladatelská filmografie

Filmy

2014 Yesterday (studentský film)

Dokumentární

2011 Juuret

Zvukařská filmografie

Kostymérská filmografie

Filmy

2011 Mariia!

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky